Ett ordspråk

Det finns ett ordspråk som har att göra med att man ska leva upp till sitt namn...

Då har jag tagit ett litet urval av vilka människor som skulle kunna bo i Sverige och göra just det. Leva upp till sina namn...


För det första..
...Så borde Barack Obama flytta hit och bli våran statsminister. Då vore problemt med att det ökar med bostadslösa människor och familjer i Sverige försvinna. Och ni tröga jäflar som inte fattar vad jag syftar på kan ju läsa hans förnamn igen...B...a...r...a...c...k!

För det andra...
Johnny Depp. Han skulle bli skära-sig-i-handlederna-och-lyssna-på-kent människornas Idol. Sen skickar vi honom ner till skåne så har vi löst sveriges problem på den ökande deprissionen. Självklart så passar vi då på att skänka skåne till Danmark. Två flugor i en smäll lixom... 

För det tredje...
Paris Hilton. Ja varför inte? Sthlm är ju inget vidare så en ny huvudstad samtidigt som den nya stadsgränsen fixas (tar bort skåne) låter inte så pjåkigt:)

Och sist men inte minst för det fjärde
Brad Pitt, Vet ni hur mkt det kostar staten att ha kvar alla dessa kloster i sverige? Om Brad Pitt levde upp till sitt namn så ja... Då vorde den extra kostnaden på staten löst!




Långsökt men ack så tankekrävande...Onödit vetande ÄR roligt:)


-Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0