Varning för suddiga bilder!!!

Inkallning

1

2

3

4

5

6

7

8

9



Ni som kollat noga ser att han är påväg emot min vänstra sida, vilket är vad vi tränat på :) "Fot" går alderless föööör bra tycker jag! Visst vi kör max 2 meter per gång men vilken ögonkontakt och arbetsglädje! Me like:)





Undersöka en rutten rot är jätte spännande!



Man kan ju alltid testa att bära...men dock för tung så då skiter man i det:)









När man blir trött så lägger man sig på mattes skor då står hon stilla och man får ta sig en paus från allt spring och upptäckande:) Riktig kanon idé, tycker matte oxå.









Han la zebran på tangentbordet sen slocknade han som en stock! Är Helmer trött så väntar han inte med att somna utan det är bara on/off knapp på den killen. Inte ovanligt att han somnar med en av leksakerna i munnen... :)






______________________________________________________________________________________




I morgon så är killen 10 veckor! Tiden går för fort nue och han växer så det knakar, var tvungen att ta ett kort när han busat med husse och vart trött så "la" sig i husses knä


Vart tog mattes lilla bebis vägen? Han är ju stor! Dock växer han otroligt jämt i kroppen så jag behöver inte oroa mig:) men ändå... mattes lilla bebis börjar bli stor. Ngn som vet vart man kan köpa "stopåväx"? ;)







Mina skor - de ända han inte biter på :S (peppar peppar) Vid "ensamhets" träningen, matte sitter i vardagsrummet och han är själv i hallen+sovrummet så gosar han in bland mina skor och sover. Inge gnäll alls utan accepterar det totalt och sover istället:)


Nästa vecka ska jag börja gå och kasta soporna (tar typ 1-2 minuter) och han får vara själv kvar inne. Kommer gå galant:)






Öronen har växt otroligt mkt! Man kan sätta dem runt hakan som en påskgumma på honom ;) hihi!

Plus att den egna vilja börjar komma fram nu "Jag vill!!!" "Jag SKA!!!" Oj oj oj vad han kan låta som en riktig isbjörn när man inte får som man vill! Han har börjat testa kopplet med att försöka springa ifrån och bli förbaskad på det! Plus bita som en galning i kopplet när han inte får gå åt det hållet som han tycker passar för stunden. Absolut ingen kille man får vara mjäkig med utan man måste säga till på skarpen på en gång annars får man ett helvete ska ni veta. Men jag tycker faktist att det är lite roligt med en hund som har mkt egen vilja, mkt mer att jobba med då! Jag är ivf envisare än han ;)





-TJING





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0