Köpingsfesten är ett skämt

Och ett stort sådant! Var iof nykter då jag jobbade hela helgen men ändå...

Fredagen var Frida till stan så gick en liten sväng, hon hittade snygga brills och jag nada... Åkte hem och snackade massa skit istället.

Lördagen då? Jo jag och Bögen (alias Kängan) drog ner och skulle kolla på
Dead by April
. Dom var helt okej live faktist! Men folket som var där?

  • 90% av alla hade tandställning
  • 50% var i målbrottet
  • 99% av alla tjejer hade foundtionrad (=fjoooortisar)
  • Killarna drack energidryck och tycke dom var as coola (hotade varandra med att "Jag har skaaakat den, passa dig så jag inte sprutar i ditt ansikte"!!) Vilket jag skrattade väldigt mkt åt ;D haha
  • Dom "tuffa" mamma grisarna hade öron proppar (även Kängan fast hennes var osynliga ;D haha )
  • Nördar började hoppa i en ring och sprang in i folk och varandra med flit. (Ja jag "råkade" skada njuren på den värsta...)
  • Det fanns ingen legg kontroll, utan vakterna vill bara kolla en pupiller innan man fick gå in ( "DU, lyft på solbrillorna så jag får se dina ögon")
  • 50% av alla ungdommar hade sin alkohol debut... Jävla amatörer som blir fulla på 5 cider

Nä sörrni Köpingsfesten var en ren och skär flopp! Att gå till jobbet (måste gå genom stan) var nog det värsta jag har gjort på länge.

Tänk er att det luktar bakfylla x2 och sen får du zick zacka dig  fram för alla spyor... Nä Köpings bor är GRISAR! USCH!Idag är jag ivf ledig :) Så ska strax iväg och sooooola :D Och i morgon ska jag till Slottspraktiken så dom får ngn ordning påt!

-TJING!

Kattens bästa vän

är jag idag. Är ju ledig idag så tog sovmorgon, vilket katten tyckte var den bästa idén man kunde ha!

Hon sover på armen precis som min hund gjorde, underbara lilla kisse<3Yes ledig i dag då, så vad ska man hitta på? Ska ringa Kängrun ivf, sen ska jag försöka hinna me att sola oxå:) Så jäkla underbart att när sommaren kommer så har man inte kritvita ben :)Nej nu ska jag äta frukost


Tjingeling!


Trött Náttfaradís (isländskt namn - hon som färdas om natten)


<3

Helg!

ivf för mig:) ledig hela TRE dagar! De ni!

Hur skönt som helst, och jag ska bara slappa och hoppas på bra väder, men det kvittar egetligen det oxå, för äre kasst väder så kan jag kolla på film:)


Gud va varmt och skönt det har varit idag, gick tillochmed barfota hem från jobbet! Men om sanningen ska fram så var det för att jag tvingade med min burkare ut på långpromenad och fixade inte alls för sköna skoskav på köpet. Inte bra alls, men behöver teoretiskt sett inte gå på TRE dagar:D LEEEDIG!!!


Jag var på kurs i tisdags och då var det om kommunikation och nå mera vi gick igenom och då berättade hon en kul grej. Hon hade varit med sin dotter i skolan (särskolan) och alla barnen hade pratat i munnen på varandra hela tiden. Så alla skulle då vara tysta i 10 minuter.

Då frågade en unge:
-Men om man blir kissnödig då? frågade ungen med adhd
-Ja, då får man räcka upp handen. svarade fröken
-Hjälper verkligen det? kontrade adhd ungen medNej nu ska jag ge katten mat för hon står praktisktaget å skiriker åt mig! (Hon vill ha blötmat, inte torrfoder när matte har varit borta heeela dagen på jobb)-Tjingeling!Mitt fina fina hjärta <3<3

Schema byte

IGEN!!!

Har faktist tappat räkningen på hur många schemabyten vi har haft detta år. Man blir tokig och jag blir otroligt stressad. Jag har nog sämsta jävla schemat någosin!

Man jobbar 8-13 sen tillbaka 14.30-17 sen hem IGEN! och jobba 20-21.30.

allt som allt blir det bara 8 timmar som du får betalt för, MEN hela dagen är förstörd för att typ hitta på en massa saker tillexempel efter jobbet. Nej jag ska testa en liiiten stund sen får vi se hur det blir med återgärderna.


Men seriöst? VEM vill jobba då här? INTE JAG ivf. Tack och hej säger jag bara.


Är riktigt upprörd faktist, och mig kan inte inte köra med hur som helst, jag är faktist värd mera!

Ingen uppdatering

tycker synd om er som fortfarande går in på bloggen och kollar om jag har uppdaterat.
Svaret blir, nej det har jag inte.

Oinspirerad och så vidare, så jag tar upp detta ngn annan dag


NJKCBdcösbjkd
Nu är det sommar!

RSS 2.0