Sälen

Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen SälenDIT vill jag flytta! Känner mig alltid som hemma när vi är där, fjället bakom knuten lixom. Fiskevatten överallt. Naturen. Ja allt verkligen! Jag vill flytta nu nu nu nu nu nu nu!Helmer med sin nya Kryss-sele från Kennel. Hans 1 års present:)


På midsommar aftonen så var vi nere på byn i sälen och firade:) Spelemännen kom i ekor på västerdalälven och gick sedan i land för att resa midsommarstången.Har haft en super härlig helg! Åh - vill tillbaka :(

...Men vi åker ju upp igen i september :)Tjing!

Jobbat jobbat jobbat

Stressad till tusen så det bara kryper i mig... Ja är sjuk oxå just nue - men jag måste göra nånting, innan jag river hela lägenheten.
Esch ingen idé att förklara ens. Känns som ping-pong bollar i huvudet och känns som jag har massor att göra som jag glömt bort...På torsdag åker vi till sälen - kommer hem på söndag. Ska ha träna hund dag varje dag och lägga ner tonvis med energi och träning med helmer.

Nu ska jag stressa mig frisk! Tjing!

Bara 1 natt kvar sen ledig i två dagar

Är trött som en gnu - regnet öser ner! Ska bli skönt att få sova bort denna dag.


Djur som betyder <3
Mys paus vid sjön när vi var ute på tur med hästarna - Kátína stod och blåste på helmer och väntade på att "fölet" skulle blåsa tillbaka :) Hihihi Helmer fattade Nada om vad hon höll på med :)

Jag, Helmer fick min matte att bada!


Men jag var dock tvungen att DRA ut henne i vattnet - konstig hon är som inte ser det roliga med vatten!


och OJ va sakta hon simma oxå! Jag simmade om henne på 2 röda! :) WOOP WOOP!


Eftersom det fanns barn som hade leksaker så fick jag inte vara lös "- Va då? Jag skulle ju bara låna bollen en stund:)"  Den där matte har så mkt principer hon ska ni veta, men roligt hade vi! :)


När matte tyckte att vi badat klart så passade jag på att rulla mig i ank-bajs så jag var "tvungen" att hoppa i vattnet ÄNNU en gång ;) Man får inte vara dum inte ;)


-Tjingeling


Tredje Rallylydnads tillfället :)

Oj va svårt det var att peppa upp till träning i denna värme! "Skit kärring, ta fram ngt bättre/godare om jag ska görat!" Tyckte H :)


Slutet gick riktigt bra på banan:)

Hur man badar en hund lätt och smidigt utan rygg ont :)

Först åker du till en sjö - ta med en leksak. Låt hunden hoppa i vattnet och bli blöt... (Tänk att matte hade så fel, "-Man får faktiskt inte jaga fåglar, säger Helmer" Stolt matte :) <3


Sen schampoonerar du in hunden!


Sen kastar du lite roliga saker i vattnet ett par gånger - KLAR!Juste, MASSA BERÖM FÖRTJÄNAR DOM OXÅ :)RSS 2.0