Long time now..

Inte bloggat på evigheter...Träningen med Helmer har gått kanon, tänkte börja träna med gruppen men vad händer?


Igår kväll var jag och helmer ute på kissrunda och en hund gör utfall, dennes flexikoppel går av och springer mot oss och låter som 7 svåra år.

Helmer livrädd som började skrika av rädsla innan hunden ens kommit fram! Fy 17 vad det var otäckt :( Jag måste ha lyckats få in ngn spark på hunden för den backade till slut. och fick inte ngt tag om Helmer så han är hel skinnad han med. Men nu är det bara börja om från start, träning med rally gänget är bortspolat då man inte kan ta med en hund som skäller vilket troligt vis är vad hans osäkerhet kommer utbringa.


Jag promenerade med selen med spänne fram på bröstkorgen (kommer aldirg ihåg vad det heter...) för att han inte ska känna min osäkerhet genom kopplet. Jag är absolut vettskrämd för hundmöten just nu, det erkänner jag. Mest rädd är jag för hur illa det verkligen kunde ha gått! Såg bara en sönder trasad hund framför mig :(


Mattes lilla hjärta <3


Det som stör mig mest var karlns försvar - han skyllde på HUNDEN! Jävla idiot! Det är alltid vi som människor som gör fel och lär in fel.


Jag gjorde oxå fel igår, jag kramp kramade min hund som var livrädd - vilket kommer leda till att jag berömde hans rädsla. Men när han verkligen skrek av rädsla så kunde jag inget annat, hur fel det än var! Vi har massor att jobba med nu fram över, speciellt Jag.
Älskade snutt, vilka mardrömmar jag hade i natt :´(
Lördag... känns som söndag

Jag har haft söndag hela dagen, "Usch i morgon börjar skolan igen". Men icke! Är ju bara lördag så fått påminna mig själv minst 10 gånger idag.


Ngn som vet hur det funkar med spår i frost? Har för mig att kristallerna påverkar spåret men jag kommer inte ihåg hur och hur länge spåret ska ligga osv...Ska göra några armband oxå samt beställa hem mera material! Lite sommar och vårfärger tänkte jag:) Ska bli kul att göra ngt nytt med dem och hitta ny inspiration :)


Gjorde ett hundhalsband till brors fralla - kan lägga upp ngn bild ngn dag så ni får se. Träns till häst har det oxå gjorts :)


Nej nu blire ett glas vin för att fira sista lördagen innan skolstart och massa plugg! :P-Tjingeling!

Shit va liten han var för nästan 1 år sedan :)

RSS 2.0