Lycka :)

En hel bana, H´s bästa kompis som störning på sidan. OCH hund rackarn hade fokus heeeela banan och inget godis eller pepp behövdes som extra för att han inte skulle lockas av kompis eller lukter.

Matte är super lycklig!!! Vi har tränat olika banor 3 dagar på raken och det gav en kanon effekt! Förr tröttnade han om man körde liknande flera dagar på raken men icke nu.


Är så himla kul när han klarar alla nybörjar klassens skyltar och även några i fortsättningsklassen och ger 100%!

Nu väntar vi och tränar på här hemma tills rally gruppen tränar ute igen för då ska vi dit och miljöträna. Inga krav bara avslappning. Ingen idé att ens försöka sig på ngn bana när han är spänd och tror att de andra ska hoppa på han. Bana kan vi alltid träna hemma:)Till sommaren ska jag införskaffa agility hinder oxå och börja bygga upp honom långsamt inför det, han har ju sån jäkla fart så jag kommer få påminna mig själv om att GRUNDEN GRUNDEN GRUNDEN är viktigast för farten finns där redan.


Nej nu blire långpromenix för i natt ska jag gå första valideringsnatten. Helmer kommer sova i hallen som vanligt när matte jobbar, men men sen får vi ju desto flera dagar att bara vara och ha kul (4 veckor ;) ) . Husse är ju så klart hemma, men det duger inte helt de första dagarna innan helmer ger upp...


Juste apport gick åt helsike, jag tröttnade, tills helmer gick och hämtade sin boll i går kväll. Lämnade av jätte fint i handen och fick beröm. Gav den till han igen och han gjorde samma sak typ 5 gånger på raken! Då plingade poletten ner pån! Jaja vi får la se om det hänger i sig, hoppas det :)

RSS 2.0