Lilla isbjörnen

Han är så duktig!

Han kissade inne en gång i morse runt 4 när tidningen dumpade ner i brevinkastet. Jag hittade inte kopplet på en gång så då vart det som det blev = Matte var alderless för långsam!


Sen dess har han bara kissar och bajsat ute, tycker att han är jätte duktig kille. Hade räknat med att torka upp olyckor hela tiden men som sakt vi är ute så fort han har lekt, ätit och sovit!


Åh han har hittat en riktig kompis. en rottis tik i porten brevid:) Dom leker så hila fint ihop och hon är så försiktig med honom trots att hon bara ä 6 månader själv:)


Andra hundar bryr han sig faktist inte om, han sätter sig ned på ändan och sen så vänder han och går. Säger inte ett ljud fast andra skäller på han. En riktig guldklimp!



Så härligt i morse när han hade morgon pinkat så ville han mysa satt med tassarna runt halsen på mig och gosade in nosen under hakan på mig. Så stod vi i solen och mös <3




Har aldrig varit med om en valp som INTE biter i händerna :S peppar peppar ta i trä...
Men så fort man tar i honom så sätter han sig och bara myser.


Kommer massa biler när jag hittat sladden från telefonen :)


-TJING



Kommentarer
Postat av: Hannah/ Kurtelza

Roligt att läsa att du verkar nöjd med Helmer! :) Har hört från Bedas nya ägare också, de var supernöjda! Hon sköter sig också bra avseende kisseri, gör alla sina behov ute :) Vi hörs av!

2010-08-23 @ 19:24:04
Postat av: Jessica

Oh han är ju så fin :) Va kul för er att det går så bra. Hoppar det håller i sig.

2010-08-24 @ 08:39:11
URL: http://ziinken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0