Så ni tittar fortfarande in kära läsare :)

Då kan jag lika gärna slänga upp en bild som ni kan kolla på denna gång istället för massa gamla inlägg. Bloggar för full på andra bloggen just nu så denna har lagts i träda en stund :)Eftersom en hund under 2 år inte ska klövje tränas (enlg exp.) så har jag väntat och om några evckor så blir han just 2 år! Idag började vi med att gå några hundra meter med tomma! Han var super duktig och skrittade metodiskt fram. Körde mkt kontakt och han älskade det! Wiieehoo lättförtjänat godis tycker han "bara titta" är ju en baggis. Dock hade vi inga direkt störningsmoment heller såe, bara hans kompis som var med och sen en skolavslutning som vi gick förbi.Det är super kul! Om det görs på rätt sätt så inte hunden får ont i ryggen! :)

Sakna sakna sakna!

Jag jobbar ju natt, och fy vale vad jag saknar min hund på nätterna!

Sitter och kolla på kort och filmer på honom. Hur 17 kan man tycka om en hund så himla mkt? :SJaja om 4 och en halv timme så får jag träffa honom igen :D Då blire morgon promenad, och hoppas det inte blåser...


Nu har jag bestä'llt hem massa mera tenntråd, för jag ska göra ett till halsband till "hemme". Och nu vet jag precis hur jag vill hat oxå :D Så jäkla synd det är så dyrt bara men renskinn och tenntråd.

Lägg ut bild påt när jag är klar :)


Mitt gryn <3

RSS 2.0