Årets sista dag 2010

Tänk vilket år det har varit...


Den största saken som hänt är väl att jag hittade min hund tillslut. Tog 2 år bara innan jag fann vad jag sökte :) Jag är inte kräsen-bara noga;)

Först skulle jag absolut ha en till cavvis - men nej tack, alla dessa sjukdommar och vetrinär besök med förra orkade jag inte med en till. Sen började jag tänka att jag vill ha en stor hund samt att det skulle vara en blandras. Fick tag på en bordecollie/aussie korsning - men det vart inga valpar där... Deppig som få så hittade jag en blogg (Jag är en riktig blogg nörd i know)


Raskorsningen verkade perfekt för mitt mål med hunden så jag ringde och fann lyckan:) Helmer!


Jag blir mer och mer övertygad om att livet handlar om att ge och ta. Den som födde upp lilla Helmer var oxå den som avslutade lidandet för min lilla cavvis Brutus (hon satte kanylen). När jag hälsade på alla valpar så bara visste jag att jag sett henne (Hannah) någonstands. Ringde Frida Morsing som var med när ja åkte in med Brutus och hon kom ihåg Hannah tydligen. :)


Denna Helmer då som kom hem till oss, hahaha fy sjutton va kul vi har haft/har. När han var liiiiten då kom han ju under sängen. Han sprang in där under och sen när man gick förbi så hörde man "rassel rassel rassle" och så tittade en ISBJÖRN fram med stoooora vassa tänder som skulle bita en i fötterna! Sen fort som f.a.n så sprang han längst in under sängen igen. Skit kul tyckte Helmer! :D hahaha Gick ju inte att få tag på honom så när han gjorde samma sak mot katten så kunde hon följa efter så då vart den leken skippad;)

Men jag kommer oxå heller aldrig glömma att det var jobbigt att bo på 3.e våningen och springa ut med valpis femtioelva gånger per dag. han var ju dålig i magen oxå som liten. Grannarna säger nu i efterhand att dom hälsat men jag såg ut som ett spöke och inte hört dem säga ngt... Haha var jag så trött? Ahja det är värt allting!


Nu har vi ju oxå flyttat till porten brevid och bor på första våningen (orkar inte bära en 20 kg klump upp för alla trappor längre) Vart även ett rum till i denna lägenhet, samt en kanon bra planlösning så jag är nöjd - djuren oxå!



Nej nu orkar jag inte blogga längre vi har massor att göra idag! Först 4:e julaftonen ( ja det blev flera i år...) sen ska vi hem och förbereda kvällen - blir lugnt med bjudning här hemma. För Helmers skull - dock smällde det massa raketer igår och han tittade bara lite på glittret uppe på himlen men det är bättre att ta det lungt ändå:)



-TJING

Kommentarer
Postat av: Zandra, Lova & Lystra

Gud, jag kan verkligen tänka mig hur hemskt det ha arit och springa upp och ne för trapporna med en nödig valp 700 ggr om dagen ;P Har varit på besökt hos folk med Lystra och sprungit några vändor, och jag höll på att dö ;D



Sv: Klart ni ska börja med apportering det är ju toppen skoj ju, speciellt med dessa raser :)

2011-01-03 @ 15:33:43
URL: http://goldendays.cybersajt.se
Postat av: moa

hihi vilken kul lek ^^



bror min bodde också tre trappor upp när han hade viggo som valp, dock så är ju viggo lite mindre än helmer :P

2011-01-03 @ 23:40:37
URL: http://hundochhantverk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0