Lydnad på stallbacken

Det blire nästan dagligen just nu för det är så himla skönt att träna där det är lä :)

Tränat mkt vänstersvängar och det har resulterat i Kanon HÖGER svängar, det kunde jag aldrig tro att jag skulle få det "gratis" med samma övning :)

Lite bilder från träningen kan ni får se ivf:)

Bild serie på högersvängen:





Sjukt glad matte hade hemler där! (Förut så flängde han ut ngn halv meter i svängen)

Sättande under gång:

Ngt seg, då vi precis har börjat med det :) Kanon bra övning att köra med när man sitter på hästen då kan man kasta köttbullar till han så blir han kvickare att slå ner rumpan :)

Läggande under gång:

(Matte måste träna bort att INTE tjuvkolla bakåt! Länge sen han försökte resa på sig vid läggande under gång så det måste jag sluta med bums!)


Ett nära fogående har vi oxå hittat :) Ju äldre han blir desto mer blir man hans idol igen, så himla roligt när det börjar lossna! (Såna där väl vinklade bakben vill jag att hästen gör oxå ;) Ska nog träna vänstersvängar med henne oxå så kanske det fungerar på henne med? ;) )




Jaga snöflingor is the shit! :D



Myyys med snö :)


Ser nästan biffig ut i sitt Hurrta täcke ;)... bara nästan...





Tränar på Helmers självförtroende inför hundmöten. Pratade med en som är kanon duktig på sånt och hon sa att man kan ta andra saker som hunden är rädd för. Helmer blir skraj om ngt hänger honom i svansen så då kom jag på. Att dra en pulka? Det både låter lite mysko och följer efter honom. Igår hoppade han till nårga gånger men idag koncentrerade han sig till max, gick med säkra steg i skritten och är fokuserad på uppgiften :)

Igår var det nog mest skacklorna från själva pulkan han tyckte var läskiga, idag när pulkan kom fram vart han super glad! Ställde sig framför och väntade på att selen skulle åka på :) Gulle hunden! Trodde han skulle springa iväg allt vad han orkade ;)



Vi ska in till västerås ngn dag när det är mildare väder och träna på hundöten (brukar vara många som går vid parken när det är fint väder) Då ska vi ta ed oss fika och bara kolla på hundar. Även sen till våren när rally gruppen är utomhus igen ska vi träna! För då kan vi hålla ett avstånd som helmer känner isg bekväm med - och jag oxå för den delen... Usch litar inte alls å att folks koppel håller när hundarna deras börjar spänna upp sig :/



Oj nu vart det ett långt inlägg! :S Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Zandra, Lova & Lystra

Ser snyggt ut! : )



Vi kanske kan bestämma in någon dejt under Mars månad antigen under en helg eller på en eftermiddag. hur ser schemat ut för er?

2012-02-14 @ 14:23:14
URL: http://goldendays.nu
Postat av: Zandra, Lova & Lystra

Vi kan bestäma någon dag efter du fått ditt schema. Går i skolan varje dag mellan 07.30 - 16.00 :(



Men nu börjar det ju bli lite ljusare på kvällarna, så känns ju inte omöjligt att kunna träffas och träna efter det.

2012-02-16 @ 08:44:28
URL: http://goldendays.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0